Over rijschool Elite Drive

Over rijschool Elite Drive

Rijschool Elite Drive heeft zich de afgelopen jaren gevormd tot een begrip in de regio Den Haag. Wij zijn aangesloten bij het CBR en staat voor een kwalitatieve en persoonlijke opleiding, welke speciaal op jou wordt afgestemd. De rijlessen worden aangeboden door vakkundige instructeurs. Ook wordt er uiteraard rekening gehouden met de veranderingen die de laatste jaren in het verkeer zijn ontstaan.

Wil jij zo snel mogelijk de weg op?

Dan is rijschool Elite Drive de beste keuze! De rijlessen bij Rijschool Elite Drive zijn opgebouwd naar moeilijkheidsgraden. Bij aanvang van de cursus schat de instructeur het aantal rijlessen in dat jij waarschijnlijk nodig hebt om jouw rijbewijs te behalen. Vervolgens gaan de rijlessen van start. Tijdens de eerste rijles laat de instructeur jou op rustige wegen rijden zodat je kunt wennen aan het rijden.

Tijdens de volgende rijlessen kom je in aanraking met drukkere wegen, verschillende weersomstandigheden en de snelweg. Een dergelijke aanpak leert jou de auto in verschillende situaties te besturen. Wij houden alle ontwikkelingen goed in de gaten en bieden je moderne en nieuwe lestechnieken aan. Je kan er dus zeker van zijn dat jouw opleiding up-to-date is!

Persoonlijke benadering

Onze filosofie is dat een professionele, geduldige en persoonlijke benadering gegarandeerd succes oplevert. Heb jij bijvoorbeeld last van faalangst, dan staan onze ervaren en geduldige instructeurs klaar om jou door het hele traject heen te begeleiden. Want wanneer jij je vertrouwd voelt achter het stuur, dan is de kans van slagen maximaal!

Woon jij in de regio Den Haag? En wil jij rijles volgen in Den Haag en omstreken? Dan komt de instructeur jou ophalen! Dit bespaart je het heen en weer reizen van en naar de rijschool! Klik hier voor de actuele tarieven.