Rijschool Elite Drive heeft zich de afgelopen jaren gevormd tot een begrip in de regio Den Haag. Rijschool Elite Drive is aangesloten bij het CBR en staat voor een kwalitatieve en persoonlijke opleiding, welke speciaal op u wordt afgestemd. De rijlessen worden aangeboden door vakkundige instructeurs. Ook wordt er uiteraard rekening gehouden met de veranderingen die de laatste jaren in het verkeer zijn ontstaan.

Wilt u zo snel mogelijk de weg op?

Dan is rijschool Elite Drive de beste keuze! De rijlessen bij Rijschool Elite Drive zijn opgebouwd naar moeilijkheidsgraden. Bij aanvang van de cursus schat de instructeur het aantal rijlessen in dat u waarschijnlijk nodig heeft om uw rijbewijs te behalen. Vervolgens gaan de rijlessen van start. Tijdens de eerste rijles laat de instructeur u op rustige wegen rijden zodat u kunt wennen aan het rijden.

Tijdens de volgende rijlessen komt u in aanraking met drukkere wegen, verschillende weersomstandigheden en de snelweg. Een dergelijke aanpak leert u de auto in verschillende situaties te besturen. Wij bieden u moderne en nieuwe lestechnieken aan. U kunt er dus zeker van zijn dat uw opleiding up-to-date is!

Persoonlijke benadering

Onze filosofie is dat een professionele en persoonlijke benadering gegarandeerd succes oplevert. Heeft u bijvoorbeeld last van faalangst, dan staan onze ervaren en geduldige instructeurs klaar om u door het hele traject heen te begeleiden. Want voelt u zich vertrouwd en goed achter het stuur, dan is de kans van slagen maximaal!

Woont u in de regio Den Haag of in Zoetermeer, Delft,  Rijswijk of Spijkenisse ? Dan komt de instructeur u ophalen! Dit bespaart u het heen en weer reizen van en naar de rijschool!

 

“Gewoon voor uw deur direct de lesauto instappen en beginnen met de rijles.
Zo bent u meteen goed op weg!”