Spoedcursus

Spoedcursus

Heb je je rijbewijs snel nodig of heb je gewoonweg de tijd om het heel snel te doen? Kies dan voor een spoedcursus van Elite Drive en haal binnen 2 weken je rijbewijs.

Rijschool Elite Drive biedt u de mogelijkheid om in een sneltreinvaart uw rijbewijs te halen. Binnen tien tot vijftien dagen kunt u al in het bezit zijn van een officieel rijbewijs. Het voordeel van een spoedcursus is dat je heel consistent en intensief lest, waardoor je het sneller onder de knie zal krijgen en dus ook eerder je rijbewijs. De lesprijzen van een spoedcursus verschilt niet met die van de reguliere opleiding. Hierdoor zal je rijbewijs uiteindelijk dezelfde prijs zijn, of zelfs iets goedkoper. Rijschool Elite Drive werkt met auto’s die voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. Deze auto’s zorgen ervoor dat de instructeur waar nodig is kan ingrijpen.

“De kosten voor een spoedopleiding zijn niet hoger dan de kosten van de reguliere lessen”

Waarom een spoedcursus?

•    Je hebt snel een rijbewijs nodig voor bijvoorbeeld je werk.
•    Je wilt liever een intensief lesprogramma volgen dan wekelijks een uurtje rijden.
•    Je kan niet meer wachten en wil zo snel mogelijk de weg op.

Mocht je nog geen theorie certificaat hebben, is dat geen probleem. Je kan al beginnen aan de rijlessen. De theorie kan je op eigen tempo leren en behalen. Daarnaast kan jouw rijinstructeur je tips geven om beter en efficiënter te leren en zo de kans op slagen te verhogen.

Gedurende deze cursus kan je, afhankelijk van het startniveau, binnen tien tot vijftien dagen je rijbewijs behalen. De prijs van een spoedcursus is afhankelijk van het aantal dagen dat je nodig zal hebben om het rijden onder de knie te krijgen. De spoedcursus is bij ons niet duurder dan de reguliere lessen. Neem direct contact met ons op, en vraag naar de mogelijkheden.

Heb je nog vragen? Of wil je direct een proelfes inplannen? Neem contact met ons op!