Rijlessen bij Elite Drive

Rijlessen in Den Haag en omgeving

Rijschool Elite Drive heeft zich de afgelopen jaren gevormd tot een begrip in Den Haag en omstreken. Wij zijn aangesloten bij het CBR en staat voor een kwalitatieve en persoonlijke opleiding, welke speciaal op jou wordt afgestemd. De rijlessen worden aangeboden door vakkundige, aardige en geduldige instructeurs. Ook wordt er uiteraard rekening gehouden met de veranderingen die de laatste jaren in het verkeer zijn ontstaan zodat jij straks na het behalen van je rijbewijs veilig en met een gerust hart de weg op kan.

Zo snel mogelijk je rijbewijs halen?

Dan is rijschool Elite Drive de beste keuze! De rijlessen bij Rijschool Elite Drive zijn opgebouwd naar moeilijkheidsgraden. Bij aanvang van de cursus schat de instructeur het aantal rijlessen in dat jij waarschijnlijk nodig hebt om jouw rijbewijs te behalen. Vervolgens gaan de rijlessen van start. Tijdens de eerste rijles laat de instructeur jou op rustige wegen rijden zodat je kunt wennen aan het rijden.

Tijdens de volgende rijlessen kom je in aanraking met drukkere wegen, verschillende weersomstandigheden en de snelweg. Een dergelijke aanpak leert jou de auto in verschillende situaties te besturen. Wij houden alle ontwikkelingen goed in de gaten en bieden je moderne en nieuwe lestechnieken aan. Je kan er dus zeker van zijn dat jouw opleiding up-to-date is!

Persoonlijke benadering

Onze filosofie is dat een professionele, geduldige en persoonlijke benadering gegarandeerd succes oplevert. Heb jij bijvoorbeeld last van faalangst, dan staan onze ervaren en geduldige instructeurs klaar om jou door het hele traject heen te begeleiden. Want wanneer jij je vertrouwd voelt achter het stuur, dan is de kans van slagen maximaal!

Google reviews Elite Drive rijschool review beoordelingen - Rijlessen en rijbewijs

Uitstekende reviews

Twijfel je nog over ons als rijschool? Dat is niet nodig. Door de jaren heen zijn er ontzettend veel leerlingen bij ons geslaagd. Op onze “Elite Drive Club” pagina staat een overzicht van de geslaagde leerlingen. Op Google vindt je een overzicht van reviews over rijschool Elite Drive. Dit zijn een hoop 5 sterren review kunnen we je alvast verklappen. Mocht je toch ergens over twijfelen, neem dan gerust contact met ons. We staan je graag te woord. 

Locaties

Wij zijn actief in en rondom Den Haag, Delft, Rijswijk en Zoetermeer. Twijfel je of jouw plaats onder onze regio’s valt. Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. 

Ophalen op locatie

Woon, werk of studeer jij in de regio Den Haag? En wil jij rijles volgen in Den Haag en omstreken? Dan komt de instructeur jou graag ophalen! Dit bespaart je het heen en weer reizen van en naar de rijschool!

Rijlespakketten

Wij hebben verschillende rijlespakketten. Voor zowel praktijk als theorie en voor zowel de auto als motor. Samen met jouw rijinstructeur wordt er tijdens de eerste proefles bepaald hoeveel lessen je nodig zal hebben. Druk op de knop hieronder om de tarieven van de verschillende pakketten te zien. 

Scroll naar boven